A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

8 вересня в Мереф’янській громаді відзначили День фізичної культури та спорту

Дата: 10.09.2018 17:11
Кількість переглядів: 1007

Урочисте свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, яке традиційно відзначається в другу суботу вересня, відбулося на стадіоні «Авангард» за підтримки відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради та КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»».

Захід відбувся за участі учнів та вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Мереф’янської ОТГ, вихованців КЗ «комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»», дітлахів КЗ «Мереф’янський ДНЗ (ясла-садок) №1» та їх активних батьків.

На початку свята з привітальним словом до всіх присутніх звернулися: Руслан Дейнека – депутат Харківської обласної ради, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Олена Кривенцова – начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України (далі – МОНУ), Сергій Антропов – помічник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ, Анна Луньова – майстер спорту, чемпіонка України по стрибкам в довжину з розбігу, учасниця Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 р. Почесні гості побажали всім міцного здоров’я, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед учнівської молоді Харківської області та з нагоди професійного свята почесними  грамотами від Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ були нагороджені: Руслан Дейнека, Олена Колодяжна – заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Мереф’янський медичний ліцей», Олена Рубан – вчитель фізичної культури КЗ «Мереф’янський медичний ліцей».

Після чого всі учасники, на чолі зі своїми спортивними наставниками, розійшлися по секціям з різних спортивних напрямків, де кожен мав змогу продемонструвати свої здібності та обмінятися досвідом з іншими.

Наприкінці свята всі отримали солодкі призи від депутата обласної ради Руслана Дейнека. Жовто-блакитні фарби Холі – стали яскравою кульмінацію свята, після чого всі присутні зробили фото на згадку про цей чудовий день!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень