A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Круглий стіл «Система надання соціальних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад»

Дата: 04.09.2018 14:35
Кількість переглядів: 780

29 серпня 2018 року Світлана Дядченко, фахівець із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради взяла участь у «круглому столі» на тему «Система надання соціальних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад». Зустріч відбулась на базі Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЦСССДМ). На заході були присутні соціальні партнери – представники служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації, представники виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад Харківської області та працівники місцевих ЦСССДМ.

Мета заходу: обмін досвідом з питань організаційно-правових засад співробітництва ОТГ та місцевих ЦСССДМ щодо надання соціальних послуг в громадах. Обговорювались питання особливостей здійснення соціальних послуг, розглядалися різні моделі організації системи надання соціальних послуг на рівні ОТГ. Крім того, представники ОТГ поділилися своїм досвідом в цьому питанні.

Харківським обласним ЦСССДМ  надано методичну підтримку представникам ОТГ та місцевим ЦСССДМ щодо процесу організації надання соціальних послуг на рівні громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень