A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф’янської ОТГ

Дата: 31.08.2018 18:57
Кількість переглядів: 637

31 серпня 2018 року в приміщенні комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека» відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2027 роки.

До 16 липня усі бажаючи мешканці громади мали змогу запропонувати ідеї проектів, які б дозволили розробити План реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської громади на 2018-2020 роки.

Загалом було подано 57 проектів на загальну вартість 460,84 млн. грн. Зазначена сума значно перевищує доступні ресурси ОТГ до 2020 року. Тож на засіданні робоча група мала ознайомитися з усіма поданими проектними заявками та визначити найпріорітетніші.

Аби допомогти впоратися з таким важким завданням, до Мереф’янської ОТГ завітали: Петро Мавко – директор Західноукраїнського регіонального навчального центру, експерт програми «U-LEAD» та Василь Кашевський – радник з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою».

Для більш конструктивної роботи присутніх було поділено на три групи за певними напрямами. Ознайомившись з ідеями мешканців, шляхом голосування, були обрані такі, реалізація котрих значно покращить економічний розвиток Мереф’янської громади.

Остаточні результати будуть оприлюднені напередодні громадських слухань щодо обговорення Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2027 роки, які відбудуться 15 вересня 2018 року, об 11:00, в приміщенні кіноцентру «Супутник».

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до заходу та плідно попрацювати над розробкою важливого стратегічного документу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень