A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ремонт дороги по вул.Дніпровській завершено!

Дата: 30.08.2018 15:39
Кількість переглядів: 1586

За особистою ініціативою голови Харківської обласної державної адміністрації  Ю.А.Світличної  до плану ремонтних робіт в цьому році  було включено ремонт дорожнього покриття  автошляху державного значення Харків – Сімферополь у м.Мерефа по вул.Дніпровській протяжністю 3,85 км.

Підрядна організація  в досить стислі терміни виконала усі заплановані заходи. З 15 липня по 3 серпня на трьох ділянках дороги,   було виконано поточний середній ремонт покриття. Між цими ділянками – усунена ямковість. Крім того були виконані роботи з укріплення узбіч проїжджої частини матеріалами від фрезування; відновлено дорожнє покриття на восьми автобусних зупинках, нанесено дорожню розмітку.

Як повідомляє керівництво Служби автомобільних доріг у Харківській області, невдовзі буде встановлено металеву бар'єрну огорожу, яку було знято для реставраційних робіт. Крім того по вул.Дніпровській, у призначених для цього місцях, планують встановити дорожні знаки «Пішохідний перехід».

Треба зазначити, що втілення в життя такого значного об’єму робіт за такий короткий проміжок часу стало можливим завдяки плідній праці керівництва обласної адміністрації, Мерефянської міської ради, замовника в особі начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Є.М. Зражевця та  підрядної  організації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень