A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Психологічна реабілітація учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності

Дата: 28.08.2018 18:02
Кількість переглядів: 544

Управління соціального захисту населення Харківської районної державної адміністрації повідомляє про можливість психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції (далі – АТО) та постраждалих учасників Революції Гідності.

Порядок проведення реабілітації затверджено постановою КМУ від 27.12.2017 № 1057 (зі змінами внесеними разом із законами).

Основною метою психологічної реабілітації є збереження та відновлення фізичного та психічного здоров’я учасників АТО та Революції Гідності.

Психологічна реабілітація передбачає надання послуг з:

психологічної допомоги, психологічної просвіти та інформування, психологічного консультування, психологічної підтримки і супроводження, психотерапії та групової роботи з проведення тренінгів.

Послуги із психологічної реабілітації надаються як окремо, так і в комплексі з іншими оздоровчими, фізкультурно-спортивними, санаторно-курортними, медико-психологічними та соціальними послугами.

До переліку закладів, які надають такі послуги включено: ТОВ «Санаторій Токарі» с.Токарі, Сумської області; ДП «Південь-курорт-сервіс» санаторій «Орізонт», смт Сергіївка, Одеської області; санаторій «імені Сергія Лазо» ТОВ «Примор’я» смт Сергіївка, Одеської області.

Учасники АТО та постраждалі учасники Революції Гідності самостійно можуть обрати заклад для проходження реабілітації.

З питань проходження психологічної реабілітації просимо звертатись до управління соціального захисту населення Харківської районної державної адміністрації за адресою: м.Харків, просп. Ю.Гагаріна, 157А або за телефоном 721-18-97.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень