A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У м. Миргород відбувся тренінг щодо впровадження енергоефективних заходів в громадах

Дата: 28.08.2018 14:17
Кількість переглядів: 594

Минулого тижня спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради  Олена Броварник взяла участь у тренінгу Проекту ЄС «Угода мерів – Схід» в Україні (далі Проект) на тему: «Технічні аспекти впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату» який проходив у м. Миргород. Програма тренінгу  була розрахована на два дні, кожен з яких  був наповнений цікавою інформацією та практичним порадами щодо впровадження енергоефективних заходів в громадах.

В перший день тренінг розпочався з вітального слова Миргородського міського голови – Сергія Соломахи та національного експерта Проекту – Оксани Кисіль. Тренерами заходу були технічні експерти Проекту – Олексій Соломаха та Андрій Удовик.

В процесі тренінгу були обговорені технічні питання щодо виробництва альтернатив електроенергії, впровадження енергоефективних заходів в будівлях. Крім того обговорювалися питання енергозбереження при модернізації центрального теплопостачання, водопостачання, та водовідведення, а також вуличного освітлення.

Учасники також відвідали комбіновану котельню, яка працює на газу та біопаливі (солома, щепа), та дитсадок де встановлено геліоколектор для нагрівання води.

Нагадаємо! Угода мерів – Схід (CoMEast) – це проект, який фінансується Європейським Союзом і має на меті об’єднати місцеві, регіональні та національні органи влади країн Східного партнерства в їхньому прагненні розвивати регіональну політику на основі принципів сталої енергетики, зменшити залежність від викопного палива, поліпшити безпеку енергопостачання та підтримати глобальний рух у боротьбі зі зміною клімату. Підписанти Угоди беруть на себе добровільні зобов’язання суттєво зменшити викиди СО2 та підвищити енергоефективність на своїх територіях шляхом розробки та реалізації Планів дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень