A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Фахівці відділу кадрів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради відвідали Петриківську об’єднану територіальну громаду

Дата: 27.08.2018 12:10
Кількість переглядів: 794

Напередодні державних свят, фахівці відділу кадрів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради відвідали Петриківську об’єднану територіальну громаду Дніпропетровської області, з навчальним візитом по «Маршруту успіхів», в рамках проекту UASID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні».

Під час навчального візиту учасники ознайомилися з діяльністю об’єднаної громади та роботою об’єктів інфраструктури, реалізацією проектів і програм ОТГ.

Петриківська ОТГ стала успішним прикладом децентралізації. Так, за час існування громади на базі загальноосвітньої школи було відкрито опорний заклад освіти I-III ступенів, в якому створена перша в Україні інклюзивно-ресурсна кімната з медіатекою, для навчання дітей з особливими потребами.

Також в громаді активно ведуться роботи з озеленення, будівництва доріг, освітлення вулиць, тощо.

Петриківку можна назвати селищем художників – малюють тут усі. Малюють по дереву, розмальовують стіни, печі, меблі, посуд. Творять усі ці дива жителі Петриківки.

До розпису полотна, яке буде представлено на виставці в межах щорічного етнофестивалю «Петриківський дивоцвіт», долучилися й представники Мереф’янської ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень