A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф’янська міська об’єднана територіальна громада – партнер Проекту «Енергоефективність у громадах – II»

Дата: 23.08.2018 12:50
Кількість переглядів: 642

За результатами незалежної оцінки консультантів та представників Проекту «Енергоефективність у громадах – II», що впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», за дорученням Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, Мереф’янську ОТГ було обрано у якості партнера даного Проекту.

Мереф’янська громада постійно прагне до розвитку й вдосконаленню набутого досвіду в напрямках енергозбереження та енергоефективності. Так на сьогоднішній день вже розроблений та затверджений рішенням XXIII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 09 липня 2018 року План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Мереф’янської громади до 2030 року. Розроблена «Програма енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів на території Мереф’янської об’єднаної територіальної громади у 2018-2020 роках», яка затверджена ХVІ сесією Мереф’янської міської ради VIІІ скликання від 22.12.2017 року. Окрім цього, постійно проводяться лекції, тренінги та Дні сталої енергії в рамках загальноєвропейської ініціативи «Угода Мерів», підписантами якої є Мереф’янська міська рада з 2016 року.

Офіційним стартом співробітництва та першим етапом навчальної програми в рамках Проекту «Енергоефективність у громадах – II» стане конференція-семінар «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту». Захід відбудеться 6 вересня у місті Києві.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень