A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Повідомлення

Дата: 30.07.2018 09:05
Кількість переглядів: 576

Про проведення громадських слухань щодо розділу ОВНС проектної документації «Капітальний ремонт колії з використанням старопридатних матеріалів верхньої будови колії» структурного підрозділу «Служба колії» регіональної філії «Південна залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

На розпорядження Мереф’янського міського голови Сітова В.І. (за № 86-ОД§4 від 30.07.2018 року) «З метою оцінки впливу на навколишнє середовище по об’єкту «Капітальний ремонт колії з використанням старопридатних матеріалів верхньої будови колії. Перегін Мерефа – Ордівка 1-9 км.» та погодження заяви про наміри, керуючись ст.13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було вирішено:

- Провести громадське обговорення розділу ОВНС по об’єкту «Капітальний ремонт колії з використанням старопридатних матеріалів верхньої будови колії. Перегін Мерефа – Ордівка 1-9 км.» та погодити заяву про наміри. Громадське обговорення відбудеться 31 серпня 2018 року о 12 годині в приміщенні актової зали міської ради, за адресою м. Мерефа, вул.Дніпровська 213.

Для отримання інформації по проекту капітального ремонту колії з використанням старопридатних матеріалів верхньої будови колії на перегоні Мерефа – Ордівка 1-9 км одн. колія звертатися за адресою: м.Харків, вул.Євгена Котляра, 7, тел.: (057)724-45-28 з 9:00 до 16:00; або м.Мерефа, вул.Дніпровська, 213, каб.№6 (відділ містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень