A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Галерея енергоефективності

Дата: 20.07.2018 11:36
Кількість переглядів: 664

Сьогодні, в рамках проведення Днів сталої енергії, в приміщенні Мереф'янської міської ради стартувала інформаційна кампанія «Галерея енергоефективності».

Головною метою заходу є інформування місцевих жителів та гостей громади стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії та впровадження альтернативних джерел енергії.

Так, кожен мешканець громади, завітавши до міської ради, має можливість ознайомитись із такими простими порадами, як облаштувати енергоефективне житло, зберегти тепло у будинку, раціонально економити ресурси, заощаджувати світло та воду, тощо.

Ось ви, наприклад, знали, що килими, такі популярні кілька десятиліть тому в будинках нашої країни, грали дуже ефективну теплоізолюючу роль? Оскільки інші альтернативні джерела заощадження тепла були відсутні, килими користувалися досить великим попитом.

З такими й багатьма іншими цікавими порадами, які допоможуть вам стати більш обізнаними в питаннях енергоефективності, ви можете ознайомитися, завітавши до Мереф’янської міської ради.

Нагадаємо, що Мереф'янська міська рада з 2016 року є підписантом загальноєвропейської ініціативи «Угода Мерів». Наша громада взяла на себе добровільні зобов’язання перевершити цілі, визначені ЄС до 2030 року, зменшуючи викиди СО2 на території Мереф’янської громади щонайменше на 30 %, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень