A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Підготовка закладів освіти Мереф’янської ОТГ до нового навчального року

Дата: 17.08.2018 16:34
Кількість переглядів: 1186

15 серпня відбувся огляд готовності закладів освіти Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) до роботи в 2018/2019 навчальному році.

Готовність закладів освіти до навчального року перевіряли спеціалісти та керівники профільних відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради та державних управлінь. Очолив комісію начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради – Руслан Дейнека.

Навчальні та дошкільні заклади були перевірені за наступними параметрами: нормативно-правове забезпечення діяльності закладу освіти, науково-методичне та кадрове забезпечення, матеріально-технічне забезпечення, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я вихованців, фінансове забезпечення діяльності закладу.

Більшість закладів повністю готові до нового навчального року, в деяких тривають останні підготовчі роботи, які планують завершити найближчим часом.

Руслан Дейнека висловив слова подяки педагогічним колективам за відповідальний підхід до підготовки закладів освіти до нового навчального року. Окремі слова подяки були виражені батькам учнів та вихованців садків, які брали активну участь у підготовчому процесі.

Результати перевірки будуть оголошені на Серпневій конференції педагогічних працівників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень