A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

В Мереф'янській громаді невдовзі з'явиться Інклюзивно-ресурсний центр

Дата: 14.08.2018 16:30
Кількість переглядів: 1511

Ще в грудні минулого року Мереф'янською міською радою було прийняте рішення про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Мереф’янської міської ради Харківської області.

Інклюзивно-ресурсний центр (далі – Центр) створюється з метою забезпечення права дітей з особливими потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини.

В штатному розкладі, який затвердила міська рада, передбачена посада директора, психолога, вчителя-логопеда, реабілітолога і вчителя з лікувальної фізкультури.

«Призначення на посаду відбувається виключно за конкурсом, тому добір фахівців буде надзвичайно серйозним» – запевнив начальник відділу освіти, культури та спорту Мереф'янської міської ради Руслан Дейнека.

Центр буде розміщено в приміщенні КЗ «Мереф'янська ЗОШ І – ІІІ ст. №6». Вже встигли зробити чимало: всі вікна на фасаді приміщення школи замінено на пластикові; «з нуля» побудовані туалетні кімнати, один з яких – для осіб з обмеженими фізичними можливостями; підведено систему водопостачання та водовідведення; переплановано приміщення під кабінети та спеціальні зони. Наразі тривають внутрішні ремонтні роботи.

Процес створення Центру під чітким контролем голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. Тож, на робочій нараді було поставлено завдання завершити роботи до 1 вересня. Підрядна організація, яка виконує ремонт приміщень 6 школи для розташування Центру, з завданнями зобов’язалась впоратись, і до 1 вересня здати приміщення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень