A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

В Мереф'янській міській об'єднаній територіальній громаді з'явиться центр надання адміністративних послуг

Дата: 31.07.2018 14:32
Кількість переглядів: 1887

Нещодавно розпочалися активні роботи з реконструкції адміністративної будівлі за адресою м. Мерефа, вул. Культури, 2 «б», по завершенню яких за даною адресою планується відкриття центру надання адміністративних послуг(далі - ЦНАП). Відкриття ЦНАПу забезпечить належні умови для ефективного надання найнеобхідніших адміністративних послуг у комфортних умовах.

Нагадуємо, що Міністерство соціальної політики прийняло рішення щодо надання Мереф’янській міській ОТГ субвенції на проведення робіт, пов’язаних зі створенням та забезпеченням функціонування ЦНАПу, у тому числі послуг соціального характеру у форматі «Прозорий офіс».

Плідна співпраця між головою Харківської обласної державної адміністрації на чолі з Юлією Світличною та Мереф’янською міською радою дозволить реалізувати даний проект у стислі терміни. Керівництво Харківської обласної державної адміністрації та Мереф’янської міської ради зацікавлені у максимальному спрощенні системи обслуговування населення громади, оскільки системний підхід надання послуг – запорука європейських стандартів.

Нещодавно регіональний координатор Ольга Калініченко та регіональний спеціаліст Надія Біленко з напрямку покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» надали Мереф’янській міській ОТГ консультації із зонування приміщення майбутнього ЦНАПу та організації його роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень