A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Інформація щодо ремонту дорожнього покриття автошляху державного значення «Харків-Сімферополь»

Дата: 27.07.2018 11:29
Кількість переглядів: 1035

По вул. Дніпровська на автошляху державного значення «Харків-Сімферополь»  продовжується поточний середній ремонт дорожнього покриття. Як повідомлялося раніше, загальна площа запланованих ремонтних робіт 39200 м2.

У центральній частині міста роботи завершились: укладено два шари асфальтового покриття, у районі автобусних зупинок за рахунок примикання до них покриття розширено.

На ділянці мікрорайону Селекційне методом фрезування знімається старе покриття та проходить підготовка обочини проїжджої частини до проведення основних робіт. Після завершення цього етапу планується укладання нового покриття та укріплення обочини проїжджої частини матеріалами від фрезування.

Тривають роботи по вул. Дніпровській – орієнтир вул. Леонівська-магазин «Филиппок» мікрорайон Артемівка: укладено 11200 м2 асфальтового покриття.

Також проведено ямковий ремонт автошляху:

·                   від ДАІ до Заборянки – загальна площа 300 м2 матеріалу,

·                   від в’їзду до міста до автобусної зупинки Артемівка (магазин «Филиппок») – загальна площа 500 м2 матеріалу.

Оночасно повідомляємо, що на офіційному сайті Мереф’янської міської ради від 16.07.2018р., була розміщена публікація «Розпочалися роботи з ремонту дороги по вулиці Дніпровській» про проведення ремонту дорожнього покриття вищевказаної дороги, в якій було допущено неточність щодо визначення виду ремонту. Відповідно п.3.6 ГБН Г.1-218-182:2011 існує термін «поточний середній ремонт», який застосовується лише для ремонту автомобільних доріг. Просимо вибачення за допущену неточність.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень