A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Харківський районний центр зайнятості провів ярмарок вакансій

Дата: 19.07.2018 13:50
Кількість переглядів: 1055

19 липня 2018 р. у приміщенні інформаційно-консультативного центру Харківського районного центру зайнятості (далі ХРЦЗ) м. Мерефа відбувся ярмарок вакансій. Ярмарок вакансій проводиться з метою забезпечення роботодавців кадровим потенціалом, а також для підвищення обізнаності громадян про комплекс послуг, які надає служба зайнятості.

На заході були представлені пропозиції роботи ДП «Жовтневе державне лісове господарство». Віталій Зубко – головний лісничий та Світлана Максименко – провідний інженер з підготовки кадрів презентували своє підприємство: доповіли присутнім інформацію щодо чисельності працюючих, сферу діяльності, умов праці та відпочинку, соціальних гарантій, графіку роботи, рівня оплати праці, детально зупинились на запропонованих вакансіях.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями ХРЦЗ Наталія Євлахова та фахівець з питань зайнятості інформаційно-консультативного центру ХРЦЗ м. Мерефа Надія Щербань ознайомили мешканців Мереф’янської міської ОТГ з числа безробітних, зареєстрованих у ХРЦЗ з особливостями працевлаштування у сучасних умовах та новими послугами, які надає центр зайнятості. Також було наголошено, що пріоритетне завдання як ХРЦЗ, так і безробітних – працевлаштування.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень