A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Закінчився етап подання проектів в рамках Бюджету участі

Дата: 19.07.2018 13:18
Кількість переглядів: 714

15 липня закінчився етап подання проектів в рамках Бюджету участі. Мешканцями громади було подано 35 проектів на загальну суму 2 710 920 грн.

Серед них 8 «малих» проектів та 27 «великих» проектів. Проекти були подані за наступними категоріями: велоінфраструктура, безпека та громадський порядок, дорожнє господарство, комунальне господарство, культура і туризм, навколишнє середовище, освіта, спорт. Більш детально з усіма проектами можна ознайомитись за посиланням https://merefa.pb.org.ua/.

Також, звертаємо Вашу увагу, що 26 липня об 10:00 в актовій залі Мереф’янської міської ради відбудеться публічне обговорення громадських проектів. Саме тоді автори проектів матимуть змогу публічно виступити із презентацією саме свого проекту, відповісти на запитання та уточнити всі деталі щодо специфіки та можливостей реалізації саме ваших ідей та пропозицій.

Під час заходу буде проведений аналіз відповідності громадських проектів законодавству та можливості їх реалізації. За результатами обговорень будуть сформовані Звіти по кожному громадському проекту. Даний етап має велике значення та надасть можливість кожному автору доопрацювати в разі необхідності свою ідею для успішного проходження на етап Голосування та реалізації найкращих проектів на думку жителів Мереф’янської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень