A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ось і настав Випускний вечір

Дата: 23.06.2018 12:47
Кількість переглядів: 1357

22 червня у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді відбулось особливе свято, яке не позначене в жодному календарі – загальноосвітні навчальні заклади проводжали у самостійну життєву дорогу випускників 11 класів. Це свято зібрало разом дружну родину: учнів, вчителів, батьків.

Мереф’янський медичний ліцей та Мереф’янська загальноосвітня школа І– ІІІ ступенів №1 організували випускний вечір за традицією попередніх років. У приміщенні Мереф’янського міського будинку культури під звуки урочистої музики до зали входили схвильовані та щасливі водночас випускники.

Різнобарвні вечірні сукні та елегантні костюми дали зрозуміти, що малята, які нещодавно переступили поріг школи, вже стали дорослими та самостійними.

Випускників зі сцени вітали Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури і спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека та директор «Навчально – методичного центру» Ірина Шихова.

Пролунало багато зворушливих побажань та настанов від вчителів та директорів навчальних закладів Валенини Коваль та Алли Лінник. Всі вони висловили сподівання, що юнаки та дівчата гідно долатимуть труднощі в житті, що кожен здобуде успіхів у самореалізації, побажали випускникам віри в себе, здійснення мрій, щасливої життєвої дороги. Директори урочисто вручили атестати про повну загальну середню освіту та відзнаки учням, вчителям, батькам.

Від Мереф’янської міської ради Веніамін Сітов та Руслан Дейнека вручили дітям 2 сертифікати на отримання 1000 грн. за визначні здобутки у навчанні та високі результати зовнішнього незалежного оцінювання і 1 такий сертифікат від Харківського обласного благодійного фонду «Крок за кроком» під керівництвом Валерії Мураєвої.

Заходи продовжилися мультимедійною фотопрезентацією шкільного життя випускників, а самі вони звернулися зі словами подяки до своїх вчителів, вихователів та усіх працівників школи.

Запальною несподіванкою став танцювальний флеш – моб батьків, а кульмінацією вечора – яскравий та незвичайний вальс випускників і фотографування на згадку.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень