A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Проведення днів сталої енергії

Дата: 18.06.2018 14:52
Кількість переглядів: 652

Щорічні міські Дні сталої енергії в рамках Угоди мерів Асоціації енергоефективних міст України, до якої  долучена Мереф’янська міська об’єднана територіальна громада, є основними заходами Європейського тижня сталої енергії на місцевому, регіональному та національному рівнях по всій Європі.

Зазвичай до Днів енергії залучають зацікавлені сторони, зокрема, приватні компанії, органи державного управління та громадські організації. Проте, головною метою Днів енергетики є підвищення рівня обізнаності мешканців громади широкого загалу – як дорослих так і дітей стосовно сучасних способів ощадного й ефективного виробництва або споживання енергії та залучення відновлюваних джерел енергії в протидії глобальній зміні клімату.

15 червня, за ініціативи Виконавчого комітету міськї ради, вихованцям навчальних закладів громади у кіноцентрі «Спутник» був проведений захід, розрахований на дитячу аудиторію. Малечі демонстрували мультфільми для сприяння утвердження у свідомості переконання, що сталі енергетичні технології, моделі поведінки та рішення не лише економічно вигідні і корисні для природного довкілля, але й цілком досяжні та життєздатні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень