A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розробка Стратегії розвитку Мереф'янської міської ОТГ – друге засідання

Дата: 16.06.2018 08:29
Кількість переглядів: 997

15 червня в приміщенні КЗ «Мереф'янська міська центральна бібліотека» відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади Харківської області на 2018 – 2027 роки.

Цього разу модератором зустрічі був радник з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» – Василь Кашевський.

На попередній зустрічі робоча група сформувала візію – стратегічне бачення розвитку громади. Крім того працювала над визначенням сильних і слабких сторін, можливостей та загроз громади у swot-аналізі.

На основі сформованого swot-аналізу, експерт презентував стратегічні, операційні цілі та завдання, які є підґрунтям розвитку громади.

Так, стратегічними цілями є: економічний розвиток громади та підвищення якості життя у громаді.

До операційних цілей віднесли: підтримка розвитку бізнесу та туризму в громаді, підвищення безпеки, привабливості і функціональності міського середовища, покращення базових послуг мешканців.

Також були виділені завдання, які необхідно виконати для досягнення поставлених цілей, як то підвищення впізнавамості громади у зовнішньому середовищі, створення туристичних продуктів, активна туристична промоція громади, покращення та розвиток громадських просторів, формування простору центральної частини міста, підвищення енергоефективності, підвищення якості послуг освітніх закладів, охорони здоров'я, тощо.

Та головне, що потрібно зробити – розробити план реалізації стратегії. Для цього, було прийняте рішення дати оголошення про збір ідей проектів, які дозволять реалізувати зазначені завдання.

Форма для подання ідей проектів та більш детальну інформацію про стратегію розвитку вже висвітлено на офіційному сайті Мереф'янської міської ради!

Про наступну зустріч буде проінформовано заздалегідь.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень