A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Профорієнтаційний табір «PROFiCAMP»

Дата: 11.06.2018 09:39
Кількість переглядів: 643

З 4 по 8 червня на базі Мереф’янського медичного ліцею 50 учнів з усіх закладів освіти Мереф'янської громади відвідали профорієнтаційний табір «PROFiCAMP», який був створений в рамках проекту: «Be Profi: платформа кар’єрного орієнтування молоді», засновником якого єгромадська організація «Фонд «Професійний розвиток Харкова» за підтримки міжнародної організації GIZ.

Тренери проекту - практичні психологи: КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» Педан Т.М., КЗ «Мереф’янський ліцей» Зінченко О.В. та КЗ «Мереф’янська ЗОШ №6» Руда К.Ю. вирішили вперше впровадити таку модель роботи з підлітками в громаді.

Мета роботи табору - профорієнтація учнів. Але, враховуючи особливості сучасних дітей, які є поколінням «Z», структура та методи роботи з ними були неформальні та різноманітні. Під час динамічних тренінгових занять учні дізналися не тільки про різні сфери професій, а й ознайомилися з топ-10 компетенціями, які будуть затребуваними через 5 років, виконували вправи на згуртованість, комунікації, вміння працювати в команді, створювали карту своєї майбутньої професії, попрацювали за методикою «Світове кафе», пройшли психодіагностичне дослідження з метою визначення свого напряму професії в майбутньому та багато іншого. Не забували і про відпочинок зі смачним печивом та напоями. Найяскравіші емоції та враження діти отримали під час зустрічі з успішними людьми, екскурсій до ТОВ «Скловолокно» і виконання профорієнтаційного квесту.

Провівши зворотній зв’язок за допомогою вихідного анкетування, тренери зробили висновок: очікування учасників табору справдилися на всі 100%.

Щирі слова вдячності та нарікання учнів про те, що, на жаль, табір був лише п’ять днів, надає нам, дорослим, сил і наснаги для подальшої роботи та пошуку нових ідей.

Учні та тренери профорієнтаційного табору «PROFiCAMP» дуже вдячні за всебічну підтримку в організації та впровадженні заходів начальнику відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Дейнеці Р.С., директору  Комунального закладу «Навчально-методичний центр» Мереф’янської мыської ради Харківської області  Шиховій І.В. та директору КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» Коваль В.Є.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень