A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Законодавчо-нормативне забезпечення діяльності громадських організацій

Дата: 01.06.2018 16:09
Кількість переглядів: 1790

Сьогодні в приміщенні зали засідань Мереф'янської мiської ради, в рамках реалізації проекту «Голос громади у мiсцевому самоврядуваннi» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» відбувся тренінг на тему: «Законодавчо-нормативне забезпечення діяльності громадських організацій (ГО)», як для представників інсуючих громадських організацій, так і тих, хто тільки вирішує створити власну ГО чи долучитись до діючих.

На тренінгу були присутні посадові особи Мерефянської міської ради, а саме: секретар міскої ради Тетяна Дядченко та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша; представники місцевих громадських організацій, таких як: «Агенція з розвитку та інвестицій» та «Майбутнє Мерефи», місцеві депутати і громадські активісти.

Під час тренінгу, який біло організовано ГС «Харківський університетський консорціум», були розглянуті нормативно-правові основи діяльності громадських об’єднань в Україні та механізми взаємодії громадських організацій та органів публічної влади. Визначені деталі процесу державного контролю та звітності. Експерти, Олек Кулініч та Юрій Орел, разом із учасниками  проаналізували статутні документи місцевих ГО, розробили проекти змін до них з метою забезпечення статусу неприбутковості, а також визначили план заходів щодо внесення відповідних змін та доповнень. Також було визначено прiоритетнi напрями пiдвищення рiвня компетентностi мiсцевих ГО.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень