A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Прозорість місцевих бюджетів

Дата: 29.05.2018 10:12
Кількість переглядів: 754

23-24 травня, в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), у м.Харків пройшов дводенний семінар на тему «Прозорість місцевих бюджетів».

Представники різних громад області, а саме: Мереф’янської міської, Роганської та Старосалтівської селищних відвідали семінар з метою підвищення власного рівня обізнаності щодо процесу складання місцевого бюджету і його публічного висвітлення.

Під час навчань учасники впевнились що таке бюджетний процес та прозорість бюджетного процесу, що таке відкритість бюджетної інформації та як саме прозоро висвітлювати витрачені бюджетні кошти. Експерти семінару, Роман Ліхачов та Світлана Кужелєва, розповідали про деталі консультацій з громадянами під час складання та розгляду проекту бюджету і оцінку прозорості місцевих бюджетів.

Під час семінару деяку інформацію учасники повторили та закріпили, а деяку почули вперше. Впевнені, що отримані знання стануть в нагоді, адже постійне навчання спеціалістів – запорука успіху та розвитку громади!

В кінці тренінгу разом з громадами було сплановано подальший план взаємодії з підготовки унікального для України бюджету для громадян та проведення оцінювання прозорості місцевого бюджету.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень