A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День матері

Дата: 17.05.2018 12:57
Кількість переглядів: 933

День Матері відзначається у другу неділю травня і цього року це 13.

З цього приводу 16 травня у приміщенні комунального закладу «Дитяча музична школа» за участі вихованців та працівників міської центральної бібліотеки відбулося свято, присвячене найріднішій, найдорожчій, наймилішій мамі.

Учасники підготували багато чудових творчих номерів різного жанру: грали на музичних інструментах, декламували вірші, співали пісні та висловлювали слова подяки.

Безумовно, це свято дуже зворушливе, оскільки кожен з нас несе з дитинства і до останніх днів у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка зрозуміє свою дитину, подасть їй руку, пожаліє, пробачить, завжди буде любити, не дивлячись ні на що.

Мама – це перше слово, яке з радістю і усмішкою вимовляє дитина в усіх країнах світу, це те слово, яке ми промовляємо у хвилини радості і горя, воно підростає разом з нами. Ми завжди будемо пам’ятати мамин голос, мамині очі, мамині руки. Мама навчила нас ходити, говорити, прочитала першу книжку. Від мами ми дізналися про все на цьому світі. Мама завжди поряд з нами.

Матерів мільйони, а кожен скаже: «Найкраща мама – моя». Тож, давайте будемо хорошими дітьми та будемо берегти своїх матусь кожного дня, а не тільки у свято!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень