A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги! Акти вандалізму на території ОТГ

Дата: 14.05.2018 15:09
Кількість переглядів: 725

На території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) встановлено 610 контейнерів для збору твердих побутових відходів. Відповідальним за вивезення сміття є Виробниче комунальне підприємство (ВКП) «Служба замовника», що розташована за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206.

За останні два місяця підприємство працювало в посиленому режимі: загалом, з усієї території громади було вивезено 10 тис. 150 м3 сміття та укладено 82 договори про надання послуг.

Не дивлячись на зусилля ВКП «Служби замовника» зробити громаду чистішою, мешканці ОТГ здійснюють акти вандалізму по відношенню до їхньої роботи. За останній тиждень тричі були перевернуті та розбиті контейнери для сміття по вулицям Шевченка та Соборній. В результаті цього адміністрація ВКП була змушена звернутися до Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області. Також були здійснені підпали контейнерів по вулицям Леонівській, 5-го Вересня та Савченка. Варто зазначити, що підпал по вулиці Савченка завершився викликом бригади пожежних.

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради та ВКП «Служба замовника» звертаються до мешканців громади із проханням поважати працю інших та привчати себе до цивілізованого поводження як зі сміттям, так і з контейнерами для сміття.

В разі, якщо Ви стали свідками актів вандалізму з майном ВКП, просимо повідомити за наступними телефонами:

742-32-33 – Харківський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області;

748-72-29, 748-34-75 – ВКП «Служба замовника»;

748-73-34 – приймальня Мереф’янської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень