A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Весняні толоки у місті продовжуються

Дата: 10.05.2018 17:38
Кількість переглядів: 532

6 травня близько 20 мешканців мікрорайону «Міст», на чолі із інспектором з благоустрою Литвиненко Лідією Григорівною, вкотре долучилися до весняних толок.

Бадьорий настрій та злагоджена робота стали запорукою виконання запланованих справ. Спільними зусиллями були випиляні чагарники в районі Братської могили по вулиці Конституції. Необхідно відзначити роботу двох чудових чоловіків: Валерія Щербака та Олександра Крайника, які майстерно користувалися бензопилами.

Мешканці прилеглих вулиць, що вийшли на роботу цілими сім’ями, складали для подальшої переробки, розчищали місце для майбутнього дитячого та спортивного майданчика.

Активну участь взяли не лише дорослі, а й діти, які разом з батьками складали до кучі гілки, вигрібали сухе листя. До толоки також долучився депутат Мереф’янської міської ради Назаренко Сергій Костянтинович.

Не зважаючи на роботу у вихідний день, абсолютно всі учасники мали гарний настрій та по закінченню заходу кожен відчував гордість за особистий внесок у спільну справу – зробити гарне та зручне місце для відпочинку і занять спортом.

Це вже не перша толока, яку організувала Лідія Григорівна. Дуже приємно, що мешканці громади розуміють всю важливість їхньої участі в турботі про навколишнє середовище.

Велика подяка усім, хто взяв участь у роботі. Молодці!

 

Кучеренко Г.І.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень