A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ми пам’ятаємо ті страшні часи…

Дата: 07.05.2018 14:10
Кількість переглядів: 1204

Ми пам’ятаємо ті страшні часи…

Сьогодні у приміщенні комунального закладу «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №4» відбувся урочистий захід, присвячений Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід відбувся за ініціативи Мереф’янської міської організації ветеранів України.

Педагоги та учні освітнього закладу підготували чудову програму, у якій взяли участь не лише школярі, а й директор закладу – Кавердій Наталя Миколаївна. Вона дивовижно декламувала баладу про матір, передаючи весь жаль та тривогу, яку відчувала героїня балади.

Шановні гості, що приїхали на свято, а саме: Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов; секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко; начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека; депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва; депутат Харківської районної ради, голова жіночої ради міста Мерефи Раїса Угненко, були вражені святковою програмою та висловили свою повагу і слова подяки всім тим, хто приклав свої зусилля до організації цього концерту.

Опісля концерту члени організації ветеранів мали можливість за чашкою чаю поспілкуватись із міським головою та депутатами стосовно нагальних питань і проблем громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень