A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Жінці на війні не місце 

Дата: 04.05.2018 15:17
Кількість переглядів: 632

Жінці на війні не місце 

Роль жінки у подіях, котрі пов’язані з Другою світовою війною важко переоцінити, тому в рамках даної тематики жінка посідає особливе місце.
У роки війни жінки нарівні з чоловіками боролися за свободу рідної держави. Крім того,  жіноцтво винесло на собі весь тягар окупації. Саме жінки замінили чоловіків, виконуючи важку фізичну працю як у промисловості, так і в сільському господарстві, працюючи на потреби фронту. 
Сьогодні, у комунальному закладі «Мереф’янський ліцей ім. В.П. Мірошниченка», відбувся музично-літературний вечір до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який присвятили саме ролі жіноцтва у війні.  
На захід завітали: Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова, Раїса Угненко, депутат Харківської районної ради, голова Жіночої ради міста, працівники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, члени Жіночої ради міста та Мереф’янської міської організації ветеранів України.
Вихованці ліцею підготували програму, яка розчулила кожного глядача. Діти читали зворушливі вірші про війну, співали чуйні пісні. Також був представлений ряд тематичного відеоматеріалу.
Веніамін Сітов подякував школярам за те, що вони підготували такий чудовий захід та зазначив, що обов’язок кожного з нас пам’ятати про історичні події минулого й про героїчні подвиги наших пращурів.
Загалом літературно-музичний вечір пройшов на гідному рівні. Всі присутні були вдячні вихованцям ліцею, педагогічному колективу та директору Валентині Пановій за організацію такого заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень