A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Вірші – моя стихія, у котрій я живу»

Дата: 27.04.2018 14:28
Кількість переглядів: 1690

«Вірші – моя стихія, у котрій я живу»

25 квітня до Мереф’янської об’єднаної територіальної громади завітала чудова поетеса, перлина Слобожанщини, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки письменників України, володарка почесної міжнародної медалі «Берегиня», лауреат премії ім. Олександра Олеся – Ніна Антонівна Супруненко.

Цього дня, у кіноцентрі «Спутник» зібралися не тільки вихованці та викладачі Мереф’янської дитячої музичної школи, а й загалом небайдужі до творчості мешканці громади.
Варто зазначити, що із творчістю Ніни Антонівни театральний клас музичної школи познайомився ще у 2015 році, тому літературний захід розпочався із того, що вихованці школи вручили Ніні Андріївні чудову королівську орхідеєю як знак поваги до її таланту та творчості.

Спочатку Вікторія Ковтун, керівник театрального класу, котра виступила у ролі ведучої заходу, ознайомила всіх присутніх з короткими біографічними фактами про Ніну Антонівну.

Народилась поетеса на Полтавщині, у селі Новоселиця. Велику увагу у своїй творчості приділяє духовній, естетичній та філософській тематиці, змушує читача побачити звичайний світ незвичайним, закоханим поглядом і замислитися над сенсом людського існування. Зі сторінок книжок Ніни Антонівни завжди віє свіжий майський вітер, відчувається  аромат польових квітів та чутно шум дощу. Крім того, поезія Ніни Андріївни відрізняється тонкою любовною лірикою, що виблискує різноманітними дивовижними гранями; глибокою філософією, що змушує нас захоплюватися чистими світлими фарбами у відносинах люблячих сердець.

Цього разу всіх присутніх ознайомили з чаруючими віршами поетеси вихованці театрального класу дитячої музичної школи. Діти старанно декламували вірші під чудові музичні композиції, котрі старанно виконували вихованці музичних відділень школи на різних інструментах.

Наприкінці заходу Ніна Антонівна звернулася до всіх присутніх зі словами подяки за організацію концерту. Вона зазначила, що була зачарована виступами дітей, які дали їй можливість подивитися на свою творчість зовсім з іншого боку. 

Творчість поетеси багатогранна, цікава, її поетичне слово легко і прихильно стосується душі кожного і залишається жити в людині вічно, незважаючи на вік, статус та сімейне становище. В її віршах кожен знайде свою - близьку, рідну, любовну, що турбує його душу і серце. Щиро вдячні Ніні Андріївні за її творчість та візит до нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень