A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Послуга з патронату над дитиною»

Дата: 20.04.2018 09:19
Кількість переглядів: 716

 «Послуга з патронату над дитиною»

17-18 квітня фахівці із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім'ї Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Дядченко Ольга та Дядченко Світлана взяли участь у тренінгу «Послуга з патронату над дитиною», який проводився на базі Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На заході розглянули соціальну послугу патронату, яка є альтернативою інтернатних закладів та передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Також під час тренінгу були надані рекомендації щодо впровадження патронату над дитиною на території громади, роз’яснені основні вимоги до кандидатів у вихователі, фінансування даної послуги та економічний ефект від її введення.

Учасники тренінгу отримали необхідні методичні матеріали, законодавчу та нормативно-правову базу, алгоритми надання послуги патронату для пошуку та первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень