A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Чергове засідання виконкому

Дата: 13.04.2018 10:02
Кількість переглядів: 903

Чергове засідання виконкому

12 квітня у залі засідань Мереф’янської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, на якому були присутні 14 членів із 18. На засіданні було розглянуто досить багато питань та основними з них були такі:

  1. Про хід виконання заходів екологічного двомісячника «Зелена весна 2018»;
  2. Про заходи щодо запобігання виникнення пожеж лісових масивів на території Мереф’янської міської ради протягом пожежно-небезпечного періоду 2018 року;
  3. Про вшанування відзначення Дня пам’яті Чорнобильської трагедії;
  4. Про відзначення Днів Пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

По кожному з вищезазначених питань були заслухані доповіді спеціалістів.

Заслухавши інформацію майстра відділу благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Мацепури Олени Сергіївни про хід виконання заходів екологічного двомісячника «Зелена весна 2018» на території населених пунктів громади, виконком відмітив, що першочергово увага приділена ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибиранню узбіч автодороги державного значення, місцям масового відпочинку, лісосмугам, берегам річок, а також місцям поховань воїнів загиблих в роки Другої світової війни.

По другому питанню виступила спеціаліст відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Федотова Людмила Борисівна. Вона зазначила про необхідність затвердження мобілізаційного  плану по гасінню можливих лісових пожеж на території Мереф’янської громади.

Дейнека Руслан Сергійович, начальник відділу освіти, культури та спорту Мереф’янської міської ради, доповів по третьому та четвертому питанню. Згідно його доповіді було вирішено забезпечити урочисте проведення на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади наступних заходів: День Чорнобильської трагедії (24.04.2018 р.); Дні пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (08–09.05.2018 р.).

Члени виконкому ухвалили усі проекти рішень із змінами, доповненнями та зауваженнями.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень