A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Концепція молодіжної роботи в громаді та підвищення інституційної спроможності місцевих громадських організацій

Дата: 28.03.2018 16:37
Кількість переглядів: 943

Концепція молодіжної роботи в громаді та підвищення інституційної спроможності місцевих громадських організацій 


27 березня до Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади завітали представники програми «DOBRE» («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») для проведення семінару «Концепція молодіжної роботи в громаді». 
Захід було організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Мереф’янською міською радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 
Зустріч, за традицією, відбулась в приміщенні комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека». 
Для більш продуктивної роботи з молоддю, експерти програми на початку заняття поставили перед аудиторією завдання – визначити для себе «Що таке молодіжна політка?» та як саме вона реалізується в Україні. Опісля розпочалась розробка та обговорення Концепції молодіжної роботи в громаді. Також тренери програми разом з учасниками розглянули Стратегію молодіжної політики в Україні, Концепцію державної програми до 2020 року та особливості процесу запровадження нової моделі реалізації Молодіжної політики і ефективні шляхи її реалізації на рівні громад. Крім того, було обговорено модель реалізації Молодіжної політики на рівні міської / селищної / сільської об’єднаної територіальної громади. 
Також до Мереф’янської громади завітав експерт програми «DOBRE» Олег Кулініч. Метою його візиту була зустріч з представниками влади та громадських організацій, оскільки розвиток громадських організацій є одним із пріоритетних напрямків програми «DOBRE» в цьому році. Як представник влади на зустрічі була присутня Тетяна Дядченко – секретар Мереф’янської міської ради. Від громадських організацій (далі ГО) на зустріч завітали: Аліса Гриненко (молодіжна ГО «Майбутнє Мерефи») та Катерина Кобець (ГО «Агенція з розвитку та інвестицій»).
Під час зустрічі обговорили актуальні питання підвищення інституційної спроможності місцевих ГО, визначили інструменти для повномасштабної участі ГО в організації життя громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень