A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Професійні тренери з інтерактивних методик

Дата: 27.03.2018 09:58
Кількість переглядів: 797

Професійні тренери з інтерактивних методик

19 – 23 березня у Києві відбувся тренінг з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії, де найкращі представники Школи місцевого самоврядування – 2017 Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO протягом насичених 5 днів навчались у польських та українських експертів.

Обраними учасниками тренінгу стали 13 представників органів місцевого самоврядування громад України, в число яких ввійшли 3 представники Мереф’янської міської ради, а саме: Дмитро Микиша - заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Сергій Єршов - спеціаліст (з юридичних питань) відділу  містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю і Вероніка Пилипенко - відповідальна за вихід інформаційного вісника Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради "Мереф’янський вісник".

Під час 5 навчальних днів учасники тренінгу з інтерактивних методик мали змогу в повній мірі переосмислити роль тренера та зрозуміти різницю між учнем та дорослим, що вчиться.

Учасники дізнались багато нового - як необхідно починати тренінг, які існують бар’єри у навчанні дорослих, різноманітні способи навчання, особливості роботи в малих групах та організації тренінгу. Працювати в команді, бути тренером, вміти навчати і навчатись, відчувати колектив, створювати позитивну робочу атмосферу в групах і ще багато іншого – все це випробували на собі 13 «обраних» протягом тренінг-марафону.

Тож учасники тренінгу з інтерактивних методик для дорослої аудиторії - це не просто найкращі випускники Школи місцевого самоврядування DESPRO 2017, тепер вони носять звання професійного тренера!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень