A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Golden Lion»

Дата: 27.11.2017 15:57
Кількість переглядів: 793

«Golden Lion»


17-19 листопада в одному з найпрекрасніших міст Європи побудованого з любов'ю, гармонією, європейським шармом та тонким розумінням краси – місті Львові, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Golden Lion»
Метою та завданнями фестивалю було відродження, збереження та розвиток національних культур; знайомство з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи; створення умов для розвитку дитячої та юнацької творчості. 


Конкурс проходив у Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича. Нашу громаду представляв колектив Мереф’янського міського будинку культури ВА «Водограй» разом із своїм керівником Анастасією Рождественською.
Своїм співом мереф’яни підкорили серця журі та повернулися у рідне місто з перемогою. Анастасія Рождественська, у номінації «Естрадний вокал», стала Лауреатом І ступеню, ВА «Водограй» також став Лауреатом І ступеню у номінації «Народній вокал». Разом вони отримали сертифікат на 350 євро для поїздки у м. Кітен (Болгарія).
Мереф’янська міська рада щиро вітає мереф’ян з перемогою та бажає подальших творчих успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень