A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Прес-тур для регіональних журналістів в рамках програми DOBRE

Дата: 06.02.2018 15:29
Кількість переглядів: 980

Прес-тур для регіональних журналістів в рамках програми DOBRE

1 лютого у Києві, в рамках програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), відбувся прес-тур для регіональних журналістів з 7 областей України (Дніпропетровської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської та Херсонської).

Від Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради захід відвідала відповідальна за вихід інформаційного вісника Виконавчого комітету «Мереф'янський вісник» Марина Торбіна.

Прес-тур розпочався в Українському кризовому медіа-центрі, де Беррі Рід, керівник програми «DOBRE», презентував результати програми за 2017 рік та розповів про плани на 2018-й.

Опісля обговорення результатів та планів журналісти завітали до Будинку Уряду України, де отримали змогу відвідати Музей Урядів України та залу засідань Кабінету Міністрів. Також у прес-центрі Кабінету Міністрів відбулась зустріч з Олександром Саєнко, Міністром Кабінету Міністрів України, та Олександром Слобожаном, виконавчим директором Асоціації міст України, під час якої вони разом із журналістами обговорили актуальні питання щодо реформи децентралізації в Україні та розвитку територіальних громад.

На цьому прес-тур не завершився, адже після відвідування Будинку Уряду журналісти завітали до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, де відбулась зустріч із Геннадієм Зубко, Віце-прем’єр міністром, Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. В Мінрегіоні торкнулися багатьох нагальних та актуальних питань, а саме: використання освітніх субвенцій, розвиток людського потенціалу, передача земель ОТГ, підготовка проектів та ін.

Дякуємо організатором прес-туру за запрошення та можливість взяти участь у заході всеукраїнського масштабу.

(Фото - програма USAID DOBRE/Віталій Чумак)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень