A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Адвокація – це…

Дата: 01.09.2017 15:18
Кількість переглядів: 911

Адвокація – це…

28 – 29 серпня відбувся черговий дводенний тренінг «Адвокація», за підтримки програми DOBRE.

Що таке адвокація та для чого вона потрібна? Це мабуть саме ті основні питання, які хвилювали всіх, хто завітав до комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека». Для того, щоб кожен присутній зміг чітко зрозуміти значення цього поняття тренери-експерти програми: Олег Серняк – доцент кафедри Івано-Франківського інституту менеджменту та Владислав Яцук – начальник відділу у справах молоді Дніпропетровської облдержадміністрації, поступово підходили до його визначення. Розпочалося все із обговорення організації влади в Україні, основних принципів децентралізації та структури місцевого самоврядування. А вже потім, після засвоєння основного матеріалу, експерти перейшли до пояснення визначень «адвокація» та «адвокаційна діяльність». Учасники заходу дізналися про особливості бюджетної адвокації та адвокації в медіа, заслухали приклади успішних адвокаційних кампаній.

Наступний день тренінгу розпочався із визначення цілей та розробки плану адвокаційних кампаній, котрі можна впровадити в нашій громаді. Учасники розподілилися на групи, розробляли власні проекти та представляли їх аудиторії.

Варто зазначити, що тренери уміло тримали аудиторію в робочому ритмі та легко змогли пояснити таку важку і, здавалось, незрозумілу тему.

По завершенню інтенсивного курсу всі учасники отримали сертифікати та корисні знання, які надалі стануть в нагоді в захисті прав та інтересів різних верств населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень