A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Передостання зустріч з написання Плану удосконалення послуг

Дата: 08.12.2017 14:56
Кількість переглядів: 610

Передостання зустріч з написання Плану удосконалення послуг


4 грудня до Мереф’янської міської ради завітала фахівець-консультант Програми DOBRE – Наталя Ключник задля чергового засідання робочої групи з написання Плану удосконалення послуг в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)»
Нагадаємо, що робоча група, разом з громадськістю, зібрали базу проблем, зробили SWOT-аналіз і вибрали три пріоритети розвитку в Мереф’янській ОТГ: доступність мешканців до об’єктів соціальної інфраструктури, якість доріг та безпека на дорогах.
Звісно, кожен з нас хоче, щоб саме його дорога відповідала всім стандартам якості. Та ми не можемо допустити нерівномірного розподілення, адже кожен з нас вартий безпечного та якісного дорожнього покриття. Саме тому, під час засідання, робоча група, разом із експертом, визначили пріоритетність проектів – окреслили критерії та визначили їх вагу – виставили оцінку та вагу для кожної «проблемної зони» в ОТГ. 
Далі Наталя Ключник підсумувала ці оцінки і визначила загальну по кожному критерію, від якої вже знайшла коефіцієнт – найменший критерій взяли за 1 і поділили на найбільший. 
Далі, в системі всіх визначених проектів, робоча група має вибрати найбільш значущі для людей проекти. Таким чином, будуть реалізовані всі проекти, але розпочнуть із тих, які, на думку громадськості, мають найбільший пріоритет в ОТГ. 
Визначення найпріоритетніших проектів буде тривати до 21 грудня, а опісля вся інформація буде розміщена на офіційному сайті міської ради.
Незабаром відбудеться остання зустріч із експертом з написання Плану, тож, шановні мешканці громади, будьте активними та долучайтесь до співпраці.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень