A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Яскраві діти України 

Дата: 18.10.2017 14:44
Кількість переглядів: 896

Яскраві діти України 


7-10 жовтня, у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені Миколи Лисенка, відбувся масштабний конкурс дитячої творчості Харківської області в рамках фестивалю «Яскраві діти України».
В академічному театрі зібралися юні та талановиті вокалісти зі всіх куточків Харківщини, які змагалися за головний приз: участь в національному відбірковому турі та можливість стати учасником дитячого співочого конкурсу в Сан-Ремо в Італії. Таке творче змагання проходить по всій країні для того, щоб визначити найталановитіших дітлахів. Головним організатором конкурсу на Харківщині стала губернатор Юлія Світлична.
Це був дійсно грандіозний захід: зал заповнило біля 2000 глядачів. До Національного театру опери та балету з’їхались вболівальники зі всього Харківського регіону для того, щоб підтримати свого конкурсанта в обласному фіналі конкурсу.
Виступи юних талантів оцінювало зіркове журі, до складу якого увійшли: Юлія Світлична, народні і заслужені артисти України, поети, композитори, відомі співаки. Вони і визначали абсолютного переможця.
Губернатор оголосила про відкриття конкурсу та зазначила: «Саме такі конкурси надають можливість кожній талановитій дитині представити свій рідний край на національних теренах, саме такі конкурси надають можливість талановитим дітям виступати далеко за межами нашої країни. Є таке прислів’я: якщо ти хочеш пізнати душу народу, послухай його пісні. Сьогодні ми будемо насолоджуватися золотими голосами наших дитячих талантів».
Всі учасники підготували короткий відеоролик і вокальну композицію. З дітьми працювала велика команда з Києва, талановитий Band-оркестр, організатори шоу «Голос. Діти», представники каналу «1+1», звукорежисери, кастинг-менеджери та вокалісти. Діти виконували народні пісні, співали хіти з репертуару українських та закордонних виконавців. 
Мереф’янську об’єднану територіальну громаду на такому грандіозному заході представила вихованка комунального закладу «Мереф’янська дитяча музична школа» Мар’яна Гамаль (кер.Дар’я Рибалко). Мар’яна своєю енергію та талановитим виступом не залишила байдужим членів журі та стала Лауреатом серед 41 учасника. Юна співачка настільки сподобалась організаторам конкурсу, що вона двічі давала інтерв’ю та брала участь у прес-конференції.
«Я дуже рада, що Мар’яна зайняла призове місце у такому масштабному проекті. Вона дуже талановита та здібна дівчинка» – пишається своєю вихованкою керівник Дар’я Рибалко.
Щиро вітаємо Мар’яну з перемогою, бажаємо нових звершень та успіхів у творчій діяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень