A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Перший в громаді День дошкілля

Дата: 29.09.2017 13:43
Кількість переглядів: 793

Перший в громаді День дошкілля

Дошкільний вік – один із важливих та відповідальних періодів людського життя, адже саме тоді починається закладання любові до природи, оточуючого світу, до Батьківщини. Саме у цьому віці закладаються основи моральності та світосприйняття. А допомагає дитині у цей відповідальний час її, можна сказати, друга мама – вихователь.

Професія вихователя та працівника дошкільних установ вимагає від людини неймовірної самовідданості, терпіння та любові до своєї справи. Виховання дітей – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас із самого дитинства служить опорою і основою у подальшому житті.

Професію працівників дошкілля шанують по всій Україні, але на законодавчому рівні свято узгодили лише у 2010 році, тому воно ще зовсім молоде та не дуже поширене. Враховуючи умови децентралізації, новостворений відділ освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради вирішив, що День дошкілля повинен святкуватись і у нашій громаді, адже вихователь – це почесна професія, яку не можна не вшановувати. 

Саме тому, цій самовідданій та нелегкій професії був присвячений урочистий захід, який відбувався у комунальному закладі «Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №1, куди завітали почесні гості: Руслан Дейнека – начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Ірина Шихова – завідуюча методичним кабінетом та Андрій Свистун – спеціаліст відділу. «Дуже приємно, що ми сьогодні відзначаємо такий день, адже діти – це наше майбутнє, а вихователь – це той, хто робить його щасливим та сонячним. Дякую вам, працівники дошкілля, за вашу кропітку та нелегку працю, за те, що ваше безкінечне внутрішнє сяйво ви безперестанку продовжуєте вкладати у наших дітей, у наше нове покоління» - привітав всіх Руслан Дейнека.

І, звісно, найкращих працівників було нагороджено грамотами відділу освіти, культури та спорту за їх сумлінну працю та добросовісне виконання професійних обов’язків.

Почесні грамоти отримали:  Сергієнко Антоніна Миколаївна, Гончаренко Антоніна Володимирівна та Жаботинська Лариса Михайлівна – працівники ДНЗ №1; Пересічанська Ірина Ігорівна, Півик Оксана Володимирівна та Бутенко Зоя Олександрівна – працівники ДНЗ №2; Назаренко Аліна Вікторівна та Погоріла Лариса Михайлівна – працівники ДНЗ №3; Туровська Олена Сергіївна – працівник ДНЗ №4; Руско Ольга Іванівна – працівник Утківського ДНЗ.

Але вдячними за таку працю є не лише доросле покоління, а й самі вихованці всіх дитячих садочків нашої громади, які подарували всім присутнім незабутній концерт. Це були і чарівні таночки і чудові пісні у виконанні малечі. Особливо потішили виступи сумісного виконання – вихователя і вихованців. Це було неперевершено!

А справді, бути вихователем – це високе покликання, гідно впоратись з яким може далеко не кожен. Від професіоналізму, терпіння та мудрості всіх працівників дошкільної сфери залежить найдорожче що у нас є – наше життя на наша надія.

В це особливе свято приєднуємося до привітань та бажаємо вам, шановні  працівники дошкілля, міцного здоров’я, справжнього терпіння та побільше приємних моментів у вашому житті!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень