A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заходи щодо профілактики скоєння насильства по відношенню до дітей

Дата: 12.10.2017 13:10
Кількість переглядів: 1221

Заходи щодо профілактики скоєння насильства по відношенню до дітей


З 2 по 31 жовтня поліцейські Харківського відділу поліції, на території обслуговування, проводять профілактичні заходи із забезпечення дотриманням законів щодо опіки та піклування над дітьми, профілактики дитячій бездоглядності, запобігання та припинення насильства в сім’ї.


Інспектори сектору ювенальної превенції Харківського ВП спільно зі службою у справах дітей Харківської районної державної адміністрації проводять рейди щодо попередження та мінімізації негативних наслідків насилля в сім’ї. 


З початку заходів поліцейськими складено 6 адміністративних протоколи за ст. 173-2 (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або не проходження корекційної програми) та 4 протоколу за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 


«Жертвами таких правопорушень в основному є жінки та діти, – розповів інспектор ювенальної превенції лейтенант поліції Ігор Іващенко, – Проблема подолання насильства в сім'ї постійно перебуває на контролі правоохоронців. Адже протиправні дії «сімейних кривдників» можуть привести до тяжких наслідків і навіть до скоєння вбивств на побутовому ґрунті».


Якщо ви потерпаєте від будь-якого з законодавчо визначеного виду насильства, захищайте себе та своїх дітей. Про дані факти негайно телефонуйте до поліції по телефону (057)-748-73-50, 099-073-24-99 або «102».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень