A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

На шляху до Країни знань

Дата: 05.09.2017 13:04
Кількість переглядів: 832

На шляху до Країни знань 


Здається, початок навчального року – це вже досить звична щорічна подія, але насправді, День знань – це особливе свято для кожного з нас. Першокласники роблять свій перший серйозний крок на освітню стежину, подорож якою відкриє для них в майбутньому багато нового. Одинадцятикласники готуються до вступу в доросле життя, адже цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.
1 вересня наповнене яскравою, емоційною та хвилюючою атмосферою. Цей день знаменує початок нових знань, досягнення бажаних успіхів на шкільній ниві. 
Перший дзвоник - це завжди особливо хвилююча подія для наймолодших учнів перших класів. Цього року для 337-ми першокласників, які переступили поріг шкіл та ліцеїв, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
Перший осінній день для школярів Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади, як завжди, було яскравим та незабутнім. Початок нового навчального року традиційно розпочали з урочистих лінійок до Дня знань. Загальноосвітні заклади громади приймали багато гостей в перший осінній день. 
До кожного навчального закладу завітали: Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов; начальник відділу освіти, культури та спорту Руслан Дейнека; депутат Харківської районної ради, голова жіночої ради міста Раїса Угненко; депутат Харківської районної ради районної ради та голова Харківської організації ветеранів України Анатолій Червоний.
Крім того, Мереф’янську громаду відвідав народний депутат України – Євгеній Мураєв, який також виявив бажання поздоровити мереф’ян з Днем знань. 
З уст поважних гостей лунали найщиріші вітання та поради. Веніамін Сітов побажав школярам нових здобутків та звершень у навчальному році. 
Валерій Мураєв зазначив, що шкільні роки – це важливий етап у житті кожної людини і майбутнє нашої держави залежить від того, наскільки успішними стануть у майбутньому українські школярі. Також народний депутат передав слова вітання депутата Харківської обласної ради Валерії Мураєвої, яка подарувала першокласникам набори для творчості. 
Руслан Дейнека теплими словами поздоровив вчителів, дітей та їхніх батьків і побажав першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я, добробуту та вручив кожному навчальному закладу необхідні для роботи журнали і навчальні таблиці для учнів молодших класів.
На цьому сюрпризи не скінчилися: учні, які протягом року дивували своїми досягненнями та перемогами отримали сертифікати від міського голови на суму 2000 грн. 
Ми віримо в те, що новий навчальний рік стане роком нових перемог та досягнень. Бажаємо всім успіхів у навчанні, плідної праці, наснаги та вдалого підйому сходинками знань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень