A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Гідна дата шанованої людини

Дата: 23.09.2017 11:54
Кількість переглядів: 952

Гідна дата шанованої людини 


22 вересня свій 94-й День народження відзначив житель нашої громади, учасник бойових дій та ветеран Другої Світової війни, Сендецький Іван Іванович. 
Іван Іванович народився 22 вересня 1923 року в с. Закутнівка Харківської області. Закінчив семирічну школу, а після працював в колгоспі. З початком війни був покликаний Олексіївським військкоматом до лав армії і після отримання військової спеціальності водія гвардійського міномета спрямований на Калінінський фронт. У бойових діях брав участь з 20 травня 1942 року. Воював у складі Калінінського, 1-го Білоруського, 1-го Прибалтійського, Далекосхідного фронтів. З боями дійшов до Берліна. За мужність і героїзм, проявлені в боях із загарбниками, рядовий Іван Іванович Сендецький нагороджений багатьма орденами і медалями, в тому числі «За мужність», Жукова, "За перемогу над Японією" та іншими. 
Розділити святковий настрій та привітати іменинника завітали: Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов ,секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко та депутат міської ради Гребенюк Володимир. 
Іван Іванович з радістю та у гарному настрою зустрів бажаних гостей, які від усього серця побажали йому довгих років життя, міцного здоров’я, благополуччя, тепла та гарного настрою. 
Сподіваємось, що наступний свій наступний День народження ветеран зустріне у такому ж гарному здоров’ї та настрої.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень