A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Збори Харківського регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 06.12.2017 11:48
Кількість переглядів: 767

Збори Харківського регіонального відділення Асоціації міст України


1 грудня у приміщенні Харківської міської ради відбулись збори Харківського регіонального відділення Асоціації міст України (далі – РВ АМУ).
На засіданні виступив Віктор Мірошник, виконавчий директор Харківського РВ АМУ, він звітував про роботу Правління та Виконавчої дирекції Харківського регіонального відділення АМУ за 2017 рік. Також присутні заслухали звіт голови Ревізійної комісії за 2017 рік. 
На зборах відбулось обрання голови та виконавчого директора Харківського РВ АМУ. Заслухавши та обговоривши інформацію, було вирішено: обрати головою Кернеса Геннадія Адольфовича – міського голову м. Харків та делегувати його уповноваженим представником в Правлінні Асоціації міст України; виконавчим директором був переобраний Мирошник Віктор Данилович. 
Також відбулись вибори Правління та Ревізійної комісії. Приємним був і той факт, що вкотре Веніамін Сітов увійшов до складу Правління.
Усі присутні заслухали Віктора Мірошника, який розповів щодо звернення до Голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної стосовно включення до складу регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсу відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку представника Харківського РВ АМУ Мінаєву Галину Миколаївна. 
У рамках зборів АМУ також пройшов практикум на тему: «Практика застосування трудового законодавства в органах місцевого самоврядування». 
До теми: 1 грудня відповідальний за вихід щотижневика Мереф’янської місткої ради «Мереф’янські вісті» Вероніка Пилипенко відвідала четверту щорічну науково-освітню виставку «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ХХІ», що була приурочена до 20-річчя науки «Державне управління» та Дня місцевого самоврядування в Україні. Захід розпочався із урочистого відкриття виставки, привітань та презентацій, продовжився у вигляді дискусійного клубу на тему: «Розвиток ОТГ в умовах децентралізації» і завершився круглим столом молодих вчених (англійською мовою): «Сучасні виклики у публічному управлінні: український контекст».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень