A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У ритмі Нового року

Дата: 11.01.2018 11:02
Кількість переглядів: 642

У ритмі Нового року  

Новий рік – це чудове та чарівне свято, яке відкриває для кожного з нас стежку у нове життя, сповнене нових почуттів, чудес та важливих подій. Новорічні свята завжди наповнені магічною атмосферою, що дарує кожному з нас щастя, добро та надію на справжнє диво! Новий рік – це подія, яка протягом століть кожного року відзначається у всіх куточках нашої планети.

Цього року період новорічних свят у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді був наповнений яскравими подіями.

За декілька днів до Нового року Мереф’янська громада наповнилась магічною святковою атмосферою. Передноворічні заходи розпочались 27 грудня біля к/ц «Спутник», де для дітлахів була організована новорічна програма «Нам свято веселе зима принесла». Біля новорічної композиції зібралося чимало малечі, які з цікавістю спостерігали за Дідом Морозом та Снігуронькою, в ролі яких були Ю.Шовковський та М.Устименко. Дід Мороз та Снігуронька влаштували справжнє передноворічне свято для дітей: разом з ними вони співали, танцювали, читали вірші, розгадували загадки. Діти були надзвичайно щасливі, адже мали змогу поринути у справжню новорічну атмосферу.

Цього ж дня у к/ц «Спутник» відбувся Новорічний святковий концерт «Веселий Новий рік» для жителів громади, в якому брали участь вихованці Мереф’янського міського будинку культури, Мереф’янського будинку дитячої та юнацької творчості та Мереф’янської дитячої музичної школи. Цей концерт в черговий раз показав, що наша громада багата на таланти. На святковій прикрашеній сцені можна було побачити різноманітні творчі номери, які були виконані на високому рівні та не залишили байдужими жодного глядача.

Хореографічні колективи подарували всім присутнім купу адреналіну та заряд позитивної енергії. Вокальні колективи виконували чудові новорічні пісні. Також можна було почути чарівну музику під час виступів вихованці музичної школи, які виконували незрівняні композиції на різноманітних музичних інструментах.

На урочистий захід завітав Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов та Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Мереф’янської міської ради.

Вони привітали мереф’ян з Новорічними та Різдвяними святами і побажали добробуту,  щастя, злагоди й миру. Варто зазначити, що настрій у всіх присутніх на Новорічному концерті був пречудовий – посміхалися і діти, і дорослі. Та на цьому чудовому концерті новорічні заходи не завершилися.

Щорічною традицією для Мереф’янських дошкільних навчальних закладів є проведення новорічних ранків. Ці заходи завжди викликають приємні емоції, яку вихователів, так і у батьків з дітьми. Актові зали дитячих садків прикрашені новорічними атрибутами, не обходиться й без новорічної ялинки, навколо якої збираються дітлахи в надзвичайно гарних карнавальних костюмах. У цьому році на кожне свято завітав Веніамін Сітов, для того, щоб поздоровити дітлахів, їх батьків та вихователів з новорічними святами. Крім того, на малечу чекав сюрприз – смачні солодощі від міського голови.

Новорічна атмосфера продовжувала вирувати не тільки в дошкільних закладах Мереф’янської громади, а й у Інституті овочівництва та баштанництва НААН, що знаходиться у сел. Селекційне. Всі робітники Інституту брали участь у новорічній виставі, яку організували керівники Мереф’янського міського будинку культури та робітники Інституту. Чудовий концерт, новорічний настрій та святкова дискотека очікували всіх учасників заходу.

Того ж дня, 28 грудня, у Мереф’янському міському будинку культури пройшла новорічна вистава для дітей учасників творчих колективів. Малечу вітали з новорічними святами вже знайомі нам Дід Мороз зі Снігуронькою. Діти проявили активність та показали свої таланти і вміння – читали Діду морозу вірші, співали пісні, водили хороводи та танцювали, за що і отримали солодкі подарунки. Танцювальна зала будинку культури була переповнена дитячим сміхом, позитивними емоціями та щастям.

Завершувалась передноворічна містерія феєричним концертом «У ритмі Нового року», який підготували творчі колективи Мереф’янського міського будинку культури. Яскраві костюми, запальні танцювальні номери, веселі жарти та переповнена зала глядачів – все в цей вечір навіювало новорічний настрій, не дивлячись на весняну погоду за дверима.

Новорічні святкові заходи цього року, як і завжди, пройшли на вищому рівні та кожного разу нагадували нам, що новорічне диво ось-ось завітає до кожної хати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень