A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

А ви вже визначились із майбутньою освітою чи професією?

Дата: 19.10.2017 10:37
Кількість переглядів: 795

А ви вже визначились із майбутньою освітою чи професією?

Сьогодні роботодавці віддають перевагу фахівцям, які мають гарні професійні знання, вміють працювати в команді, швидко сприймають нововведення, генерують нові ідеї, якісно та вчасно виконують свою роботу, відповідальні, цілеспрямовані, орієнтовані на результат, готові розвиватися. Але для того, щоб проявити себе як спеціаліста, необхідно спочатку знайти роботу, яка дозволить показати себе. Особливо актуальним це питання постає перед школярами, які намагаються зробити правильний вибір майбутньої освіти, від якого буде залежати майбутня професія, та перед студентами, які вже визначили сферу свого професійного розвитку і бажають робити перші кроки на шляху до самореалізації.
Кожного місяця Харківський районний центр зайнятості надає чудову можливість всім бажаючим знайти себе у безмежному світі професій. Постійні зустрічі з роботодавцями, співбесіди, живе спілкування – це гарна нагода знайти роботу. Але як бути тим, хто ще не визначився навіть з майбутньою спеціалізацією? 
Центр зайнятості дбає й про такі випадки та влаштовує різноманітні профорієнтаційні заходи, де мешканці громади можуть не тільки познайомитись із провідними підприємствами регіону, а й із різноманітними навчальними закладами – коледжами, технікумами, інститутами та університетами.
Так, 18 жовтня, у Мереф’янській міській об’єднаній громаді, у кіноцентрі «Спутник» відбувся ярмарок вакансій, професій та послуг служби зайнятості. Кожен мав можливість дізнатися інформацію про актуальні вакансії на підприємствах міста Мерефи і Харкова, навчальні заклади м. Харкова, які співпрацюють з підприємствами регіону та забезпечують цільову підготовку фахівців, затребуваних на ринку праці, отримати консультації фахівців з питань зайнятості, пройти профдіагностику чи скласти резюме.
Чимало зацікавлених людей завітали до кіноцентру та отримали бажану інформацію. Дехто обмінявся контактами, хтось вже планує йти на співбесіду, а інші зрозуміли, що може бути їм цікавим та обрали начальний заклад або навіть спеціалізацію.
Отже, ярмарки вакансій – це чудова можливість знайти не лише гарну роботу, а й визначитися із майбутньою освітою.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень