A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…»

Дата: 29.12.2017 10:31
Кількість переглядів: 685

«Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…» 

Кажуть історія - це вічність, а культура - це той великий скарб, національне надбання, що передається від покоління до покоління, примножується та збагачується. Багата спадщина нашого українського народу своїми звичаями та традиціями, особливо цікавим є цикл зимових свят.
27 грудня 2017 року Мереф’янська міська центральна бібліотека розпочала святкування новорічних свят фольклорно-етнографічним вечором «Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…» На свято були запрошені читачі бібліотеки, учні 9-го класу Мереф’янської ЗОШ № 1, ансамбль «Водограй» Мереф’янського міського будинку культури.
Працівники бібліотеки ознайомили читачів з давніми обрядами Святого вечора, колядуванням та щедруванням в Україні, створили атмосферу новорічного свята. 
Ансамбль «Водограй», продовжуючи багатолітні традиції українців, відтворив чарівне дійство щедрування, бажаючи миру і злагоди, щастя, радості та усяких гараздів всім присутнім. Святковий відеоряд новорічних роликів прикрасив вечір.
Ми, українці, маємо відроджувати і примножувати наші звичаї, традиції, вірування у своїх родинах, наповнюючи передноворічні дні радістю, світлом, чарівною атмосферою.
Працівники бібліотеки щиро вітають жителів нашої громади з наступаючими новорічними святами і запрошують приєднатися до нашої великої читацької родини.
Матеріали підготувала: Юлія Святобатько, бібліотекар КЗ «Мереф’янська міська центральна бібліотека»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень