A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Покращення доступу до послуг соціальної профілактики на території Мереф’янської ОТГ для підлітків та молоді з ризикованими практиками поведінки»

Дата: 19.03.2018 10:15
Кількість переглядів: 725

«Покращення доступу до послуг соціальної профілактики на території Мереф’янської ОТГ для підлітків та молоді з ризикованими практиками поведінки»

15 березня на базі комунального закладу  «Мереф’янська міська центральна бібліотека» відбулося засідання круглого столу на тему: «Покращення доступу до послуг соціальної профілактики на території Мереф’янської ОТГ для підлітків та молоді з ризикованими практиками поведінки».
На заході були присутні: заступник Мереф’янського міського голови  
з питань діяльності виконавчих органів ради Рудницька С.В.;  начальник Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Цивковська О. М.;  начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Дейнека Р.С.; депутат Харківської районної ради,  голова жіночої ради м. Мерефа  Угненко Р.О.; заступник головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги м. Мерефа Яковенко С.М.;  начальник  Мереф’янське бюро правової допомоги Першого Харківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Куцеконь М.О., а також представники Харківського Відділу поліції головного управління Національної поліції в Харківській області, Харківського районного відділу з питань пробації.
Метою даного заходу був соціальний діалог ключових осіб, які приймають рішення, місцевих лідерів громад для підвищення обізнаності щодо конкретних потреб підлітків та молоді, вразливих груп, їх партнерів та сприяння інтересам цільових груп на місцевому рівні шляхом міжсекторальної взаємодії закладів, установ, державних і громадських організацій для забезпечення сталого доступу до соціальної профілактики вразливих груп підлітків та молоді Мереф’янської міської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень