A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Формування політики раннього втручання

Дата: 09.09.2017 10:09
Кількість переглядів: 1024

Формування політики раннього втручання 

6–7 вересня начальник відділу у справах дітей Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Цивковська Олена Миколаївна та спеціаліст вказаного відділу Бондаренко Тетяна Павлівна взяли участь у тренінгу для державних службовців з питань формування політики раннього втручання. 
Даний тренінг був створений у рамках діяльності проекту «Розвиток раннього втручання в Україні», який реалізує ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю в Україні» за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та проводився тренерами Байдою Л.Ю. (всесвітня громадська організація «Національна Асамблея людей з інвалідністю в Україні») та Павловою Є.Б. (фундація «Захист прав дітей»). Серед присутніх були представники Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, медичних закладів м. Харкова та Харківської області, Центрів первинної допомоги, Благодійного фонду «Інститут раннього втручання», громадських організацій та батьківських комітетів. 
Метою тренінгу було розширити та поглибити знання щодо існуючої на міжнародному та національному рівнях системи раннього втручання як системи всіх можливих заходів, орієнтованих на розвиток дітей раннього віку (від народження до 4 років) з фізичними, сенсорними, психічними, інтелектуальними порушеннями розвитку або ризиком виникнення таких порушень та орієнтованих на підтримку батьків чи законних представників таких дітей.
Учасниками тренінгу була надана інформація щодо основних понять, пов’язаних з системою раннього втручання, питань еволюції політики раннього втручання в різних країнах та міжнародних підходів до даної теми. Також розглянули існуючі позитивні практики в Україні щодо раннього втручання, особливості процесу формування та впровадження політики в сфері раннього втручання.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень