A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Шановні мешканці об’єднаної територіальної громади, щиро вітаємо вас з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

Дата: 28.10.2017 10:04
Кількість переглядів: 810

Шановні мешканці об’єднаної територіальної громади, щиро вітаємо вас з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!


В цей день ми вклоняємося та дякуємо всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Вшановуємо пам'ять про тих, хто поклав своє життя заради кращого майбутнього українського народу.
Ми не маємо права забути цю частину нашої історії і ту страшну ціну, яку заплатив наш народ за свободу та незалежність. Ми пишаємося подвигами наших героїв, котрі віддали своє життя за незалежність рідної землі.
Цей день дуже важливий і незабутній для всіх тих, хто визволяв Україну. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих та висловлюємо вдячність і повагу живим.
Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Будемо пам’ятати та не забувати! 
Шановні ветерани, ваша відвага, героїзм, мужність та незламність – це незамінний приклад для підростаючого покоління! Бажаємо вам злагоди здоров’я та довгих років життя!
Бажаємо всім мешканцями Мереф’янської громади добра та мирного неба над головою. 
З Днем визволення України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень