A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Шановні мешканці Мереф'янської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 22.01.2018 10:03
Кількість переглядів: 787

Шановні мешканці Мереф'янської об’єднаної територіальної громади!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України, адже саме у цей день на площі, перед Софією Київською, відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки – дві українські держави об’єдналися під спільними знаменами!

Виголошення ідеї соборності стало проявом прагнення до етнічної і територіальної єдності. Саме єдність і воля визначають шляхи розвитку нашої держави, адже за їх утвердження боролися кращі сини українського народу, даючи неповторні приклади любові до Вітчизни і саможертовності.

День соборності України є надзвичайно актуальним і одним з найважливіших пам’ятних днів для нашої країни. Український народ знову із зброєю в руках змушений відстоювати цілісність та незалежність власної держави.

Цей день є нагадуванням для всіх українців, про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу в єдності людей. І особливо зараз ми повинні про це пам’ятати.

Щиро вітаємо вас з Днем соборності України! Бажаємо міцного здоров’я та довголіття, особистих і суспільних досягнень, мирного неба над головою, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідної громади та України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень