A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ОСН в дії

Дата: 08.11.2017 09:29
Кількість переглядів: 613

ОСН в дії


Минулого тижня на території ОСН « Південь» були проведені суботники з висадкою дерев (липи та берези), які нам надала Мереф’янська міська рада. Громада з великою радістю сприйняла цей клич, і саджанці дерев, майже в чергу, були розібрані та висаджені. Липи та берези посаджені на всій території нашого ОСН, висаджений липовий гай на перехресті вулиці Української та провулку Ломоносова. Активну участь у заході взяли Сергій та Олена Погорілі, Юрій Андрющенко, Віктор Долгий, Олег Сергїєнко, Микола Сібірний, Віктор Науменко, Микола та Ольга Єрьомічеви. 
Також на провулку Чайковського з’явилась березова алея завдяки активній участі сім’ї Дьяченко Віктора та Ігоря. 
Були висаджені дерева по вулицям Ломоносова, Заборянська, Дачна, Дніпровська та Українська, а також на дитячих майданчиках по вулицям Боровій, Прусянській та Українській. 
І хоча, з практики відомо, що далеко не всі дерева виживають, та все ж хочеться вірити, що посаджені з такими стараннями та любов’ю, вони весною зазеленіють та будуть радувати людське око. Я впевнена, що це вдалий початок плідної праці органу самоорганізації населення та керівництва Мереф’янської міської ради.

В. Долга


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень